Жена Дева няма да примамите  с ласка, внимание и подаръци.

...
 
Жена Дева няма да примамите  с ласка, внимание и подаръци.
Коментари Харесай

Жена Дева: „Тиха вода“ с безпогрешна интуиция

 

Жена Дева няма да примамите  с милувка, внимание и дарове. Тя постоянно гледа в градината на някой различен, където тревата е по-зелена. Но въпреки всичко има нещо в Девата, което не може да се откри в никоя друга: лоялност и сензитивност.

Родените под този знак мъчно могат да се нарекат „ лъскави хубавици “, външният тип на Девите (24 август – 23 септември), като предписание, е прелъстителен, само че не е съвършен. И доста дами са доста обезпокоени от това и са склонни да се оплакват какъв брой са ощетени от природата. Те по никакъв начин не могат да проумеят, че специфичната им походка, истинската форма на очите и стройните крайници притеглят доста повече внимание от скучните и сладки 90-60-90 и лицето, „ фотошопирано “ от хирурзи и гримьори.

Девите са тихи и срамежливи. Те няма да танцуват в средата на дансинга, а ще танцуват непретенциозно в ритъма някъде зад ъгъла, където никой не вижда. Те се опасяват от обществено говорене и е малко евентуално да се кандидатират за президент на компания или да основат група. Но хиляди пъти бърка този, който е  готов да отпише дамата Дева от сметките. Знаете – тихите води са най-опасни. Девите знаят по какъв начин да тъкат верните „ интриги “, да шушукат в ухото на верния човек, тъй че новините да стигат до точните хора и да работят в полза на Девата.

Представителите на този знак усещат безпогрешно, когато човек ги лъже или желае да им навреди. Те имат добре развита: могат да кажат кой какво мисли и по какъв начин ще постъпи в идващия миг. Понякога „ прозрението “ на Девите плаши даже самите тях. Затова е по-добре да внимават какво споделят: думите им се сбъдват със скоростта на звука. И това може да бъде рисково.

 

Девите са прелестни майки: за децата си те ще преминат през всички кръгове на пъкъла и ще дадат душите си. Но постоянно не могат да се решат да родят. Следователно до тях би трябвало да има волеви мъж, който да им дава сигурност и да потиска подозренията им.

Като цяло всички представителки на този знак би трябвало да запомнят един път вечно: не трябва да вършат аборт. И не тъй като има нещо общо с бъдещото здраве и последващите. След аборт при дамите от тази зодиакална група се завързват съществени кармични възли, които, в случай че не въздействат директно върху живота на самата жена, сигурно ще повлияят на живота на най-близките родственици или родените деца.

Девите рядко избират креативен специалности за себе си: те са по-добри в работата с цифри. Те се отнасят към трудовата активност без фанатизъм, само че извършват отговорностите си прецизно, тъкмо и в точния момент. От тях стават положителни мениджъри от междинната класа, шефовете Дева са уважавани и не се опасяват да ги подлагат на критика.

Те са покорни в – с дамата Дева няма да имате специфични прояви на романтика, пристрастеност и драма в връзките. Но за тези, които ценят стабилността и увереността в бъдещето, тази дама ще подхожда идеално.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР